Nu är det höst....
Hemma igen efter en underbar semester i Turkiet, närmare bestämt i Türkler,Alanya. En resa som innehöll allt... sol, värme, bad, skratt, god mat och dryck, äventyr, vatten pipa, goda vänner, födelsedagsfirande, shopping och bara vara... hade lätt kunnat stanna ett par dagar till. Resan hem var lite dryg, inte mycket sömn alls. Vi blev hämtade på hotellet vid 01.00 så att gå och lägga sig var inte lönt hade en tanke på att sova på transfer bussen men nä det gick inte trångt och för full fart.... framme på flygplatsen en timme innan incheckningen bara att vänta... men när jag väl kom på flyget som skulle gå 06.05 så däckade jag efter ett vaket dygn så sov jag iallafall ca 1 1/2 timme... Första gången jag sovit på ett plan.
Tror min oro för att flyga gick det bra inga känningar eller medicament Så stolt över mig själv. En behaglig flygtur både fram och tillbaka...

Tillbaka på jobb igen.. konstigt men efter en timmes jobb var semestern som bortblåst. 😂🙈🌴☀️
Hade nog varit lite saknad.... många barn runt benen och glada skrik när jag öppna dörren. Har nog världens bästa jobb... Hur många för kramar när de kommer till jobb??

Träffade en gammal vän på stan idag som jag inte sett eller haft kontakt med på länge fick en kommentar av henne som jag även fått av andra
-" Du ser härligt pigg och glad ut, ser ut att må bra"
Kan bara hålla med ... jag mår bra i själen nu i alla fall mycket mycket bättre

Nä där är ingen ny kärlek...
Säger som i Miriam Bryant låten " Ett sista glas" 🎶
-" Så finns en kille här i stan
som jag tänker på typ varje dag
Han har mitt hjärta i förvar
Men aldrig ser jag honom mer"

Min tid kommer... har inte bråttom...
Har det bra och det är det som räknas
Har många fina vänner runt mig som bryr sig, som jag kan må bra med

Nu märks det att hösten är på ingång.. mörkare kvällar och morgnar, kallare, strumpor och jacka, inget fågelkvitter som väcker på morgonen och suget efter soppor och mustiga grytor.

Var rädda om er och varandra ❤

Puss och kram