Corona covid 19
 
 

I nästan två år lyckades jag att inte släppa in Mr covid/ corona i mitt liv.  I tisdags gick det inte länge... Han klev in och tog över.
Började med tjock rivig hals och en huvudvärk från helvetet.. Bara att lyfta huvudet från kudden var som att få det delat med en yxa...  jisses..
Sen kom febern, ont i kroppen och tjock i halsen blev sängliggande i tre dagar utan att få liggsår. Var bara uppe för att äta eller gå på toaletten.
Mr corona tyckte visst inte det räckte till mig så han lade på lite slemhosta och tungandning också. Hostade så jag rev sönder halsen och slemmet lade sig som ett lock i halsen så andning stoppades, ingen luft i lungorna då är det svårt att hosta upp... Panikkänslor och dödsångest   så jäkla obehagligt.
Nu fick det väl ändå räcka jo började känna mig lite bättre på fredagen ingen feber men helt slut och ont i bröstet/lungorna
Tog en liten runda runt huset  tog typ 10 minuter och  helt färdig.  Tur det började regna så jag slapp gå en runda till.  Febern om än lite så kalla det temperaturhöjning kom tillbaka .  Passade på att köra en maskin tvätt och när jag skulle hänga upp den så reagerade jag på att den luktade inte  men enligt sonen luktade det sköljmedel de lux .
Så då var jag av med lukt och smak också.
Klart jag skulle få allt...
Sen det här med att sova   det går ju inte att ligga ner med denna hostan och täppta näsan   sitta upp och sova är det som gäller
En halv timme i taget  i obekväm ställning...
Lördagen gick i slowmotion,   powernapade  på soffan  till och från hela dagen. I och för sig bra för då orkar jag kanske se hela mello.

Inga symtom idag, ingen feber  jo hostan är kvar   men den kan ju hänga med i veckor likaså tröttheten och täppt i näsan... 
  Min tanke är att jag ska kunna jobba på måndag  och enligt restriktionerna så borde jag ju det.

Från 1177.se;
När ditt provsvar visar att du har en pågående infektion orsakad av covid-19 ska du vara hemma i minst fem dagar från att du fick symtom, samt tills du varit feberfri under två dygn och känner dig allmänt bättre.


Det här önskar jag inte ens min värsta ovän, jo kanske lite.... eller till och med att vissa fick lite till.